Местните избори са заложник на политическите битки за голямата игра. Има

...
Местните избори са заложник на политическите битки за голямата игра. Има
Коментари Харесай

Георги Георгиев видя политически миш-маш преди местните избори


Местните избори са пленник на политическите борби за огромната игра.  Има политически миш-маш преди локалните избори. Това съобщи ръководителят на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев пред Нова телевизия.

През септември ще бъде оповестена кандидатурата на ГЕРБ за локалните избори. Номинациите за столичен кмет на групировката на Бойко Борисов са доста, ГЕРБ има богат екип с хора от друг профил, посочи Георгиев, който има какво да прави отвън Столичния общински съвет.

Така Георгиев не отговори дали той ще е претендентът на ГЕРБ за кмет на София. До момента няма достоверна мощна дясна кандидатура за локалните избори, която да се предложи на жителите, уточни Георгиев и даде образец, че имало претендент за областен кмет на " Изгрев ", който е социалист.
 ГЕРБ към момента умува за претендента за столичен кмет
ГЕРБ към момента умува за претендента за столичен кмет

Обсъждат се много имена

За над Паметника на Съветската войска, Георгиев уточни, че МОЧА е тематика за разделяне, само че тематиката е еднопосочно решена от СОС -, най-вероятно в Музея за социалистическо изкуство. Освен това ще бъде разгласен интернационален конкурс в какво да се трансформира пространството към МОЧА. Много хора си късат ризите, само че дано международни и български архитекти да предложат решение на публично разискване с жителите. МОЧА се употребява за помпане на рейтинг на позабравени политици преди локалните избори наесен.

Георгиев дефинира като комплимент за добра свършена работа в София на столицата Йорданка Фандъкова от страна на Мая Манолова.

и Георгиев прикани Министерство на вътрешните работи да си свърши работата, с цел да може пространството да бъде изчистено. Той посъветва съветските служби да се грижат за закононарушенията в самата Руска федерация и да не дефинират България като втора Украйна.
 И в Русия преследват нашите футболни почитатели поради МОЧА
И в Русия преследват нашите футболни почитатели поради МОЧА

Александър Бастръйкин е упълномощил да се образува наказателно дело за оскверняването на паметника

За гневното и рисково шофиране в София, Георгиев съобщи, че е поставена нова алена настилка за понижаване скоростта на колите. На 15 места се слагат такива маркировки. Над 300 пешеходни пътеки са осветени в София, само че наред с това би трябвало и обучение за водачите. Контролът остава основен, който не е единствено от страна на Столична община.

Георгиев чака депутатите от всички парламентарни групи да поддържат законопроекта за промени в Министерство на вътрешните работи, с цел да развържат ръцете на " Пътна полиция " - за да се подсигурява сигурност в градовете. През идната седмица ще има акция, ориентирана против електронните тротинетки.

Относно Георгиев съобщи, че случилото се не е проблем на парковата защита. Нека експертите и следователите да кажат своята дума по случилото се ликвидиране, прикани шефът на градския парламент.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР